E-book

Slimme Studiekeuze Stappen Gids

Weet je echt niet hoe je je studiekeuze aan moet gaan pakken? Zoek je een studie die bij jou past? Krijg je stress van die enorm keus aan studies of voel je de druk dat je in een keer de goede keus moet maken? De Slimme Studiekeuze Stappen Gids biedt jou houvast om de stappen te doorlopen die bij een studiekeuze horen. Met tips, opdrachten en achtergrond informatie loodsen we je door het proces. Je komt meer te weten over jezelf. Het brengt je dichter bij de studie waar jíj blij van wordt én die bij jou past! Bovendien staat er een overzicht in met heel veel onderwijsinstellingen in het Zuiden van Nederland.

Downloaden:

Je kunt dit E-book gratis krijgen. Vul hieronder je naam en mailadres in en je komt automatisch op mijn download-pagina uit waar je het E-book kan downloaden. 

En kom je er (nog) niet helemaal zelf uit dan help ik je natuurlijk graag verder.

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens, lees bij Contact onze privacyverklaring.

De Slimme Studiekeuze Stappen Gids is gemaakt door Studiekeuze ZUID, een enthousiaste club van 6 professionele en bevlogen studiekeuzecoaches uit Noord-Brabant en Noord-Limburg. We hebben achtergronden in het onderwijs, training & opleidingen, ondernemen én stuk voor stuk een dijk aan ervaring aan coaching en begeleiding van jongeren. Samenwerken en elkaar versterken zit in ons DNA. We bundelen onze krachten, houden elkaar scherp en stropen gezamenlijk onze mouwen op om jou en andere jongeren te leren wat er komt kijken bij keuzes maken en hoe jíj tot jouw keuze komt. Voor de een zal dat een studie zijn, voor een ander de eerste baan of een Master. Altijd met aandacht voor jou, nieuwsgierig & oprecht, humor & vrolijkheid en bovenal positief!

        De coaches van Studiekeuze ZUID vindt je in: